Archive of Activities

Capacity Development Workshop for CIOs in Afghanistan

December 11, 2012


Programme Agenda - Capacity Development Workshop for Afghanistan CIOs





Date Time Duration Session Presenter Title Organisation Reference
Day 1
- 11 Dec (Tue)
09:00 - 10:00 60 min Registration
10:00 - 10:20 20 min Opening Session Mr. Alexei Tikhomirov Acting Head of UNPOG UNPOG/UNDESA Welcoming remarks
    Government of Kazakhstan Welcoming remarks
10:20 - 12:00 100 min Session I
e-Governance Trends and Challenges
Co-chair: UNDESA (Mr. Vincenzo Aquaro) & MOPAS (Mr. Yoonkee Chung)
Mr. Alexei Tikhomirov Acting Head of UNPOG UNPOG/UNDESA  
12:00 - 13:00 60 min Lunch
13:00 - 15:00 120 min Session II
e-Government Strategies and Leadership (Korean Case)
Mr. Kyoung Yul Bae Professor Sangmyung University  
Mr. Bong Up Cho Senior Policy Development Expert UNPOG/UNDESA  
15:00 - 15:15 15 min Coffee Break
15:15 - 17:15 120 min Session II
e-Governance Strategies and Leadership (Kazakhstan Case)
TBD      
TBD      
Day 2
- 12 Dec
(Wed)
09:00 - 10:30 90 min Session III
Emerging Issues in e-Government
Mr. Andrey Trufanov Professor International IT University  
10:30 - 10:45 15 min Coffee Break
10:45 - 12:15 90 min Session III
Emerging Issues in e-Government
Mr. Andrey Trufanov Professor International IT University  
15:00 - 15:15 15 min Coffee Break
13:30 - 15:00 90 min Session IV
Emerging Issues in e-Government
Ms. Mumira Aminova Development Officer International Institute of
Administrative Sciences
 
15:00 - 15:15 15 min Coffee Break
15:15 - 16:45 90 min Session IV
Emerging Issues in e-Government
Ms. Mumira Aminova Professor International Institute of
Administrative Sciences
 
Day 3
- 13 Dec
(Thu)
09:00 - 10:30 90 min Session V
Korean Experience (Best Practices) & m-Government
(Showcasing of UNDESA, ITU, & OECD Joint Report)
Mr. Sungjin Park Manager of Administration
Information Center
Ministry of Public
Administration and Security
(MOPAS)
 
Mr. Chang Rok Yun Associate Capacity Development
Expert
UNPOG/UNDESA m-Government
10:30 - 10:45 15 min Coffee Break
10:45 - 12:00 75 min Session V
Korean Experience (Change Management)
Mr. Hyoungjoon Kim Principal Researcher National Information Agency
(NIA)
 
12:00 - 13:00 60 min Lunch
13:00 - 14:30 90 min Session VI
e-Governance Education and Training
Mr. Rafis Abazov Regional Director of
Global Classroom Project
Columbia University  
14:30 - 15:00 30 min Closing Session - workshop summary and policy suggestions     Government of Kazakhstan  
Mr. Alexei Tikhomirov Acting Head of UNPOG UNPOG/UNDESA  
Day 4
- 14 Dec
(Fri)
Whole Day   Study Tour

LIST Prev Prev